2651403340

Λάδι Καρύδας

Το λάδι καρύδας χρησιμοποιείται ως έλαιο βάσης, είναι πλούσιο σε αντι-οξειδωτικά και στα φυσικά αντιβακτηριδιακά οξέα, καπριλικό και καπρικό αντίστοιχα. Η ιδιότητά του να μαλακώνει το δέρμα ενώ ταυτόχρονα το ενισχύει με αντι-οξειδωτικά το κάνει το τέλειο ενυδατικό ενάντια στη γήρανση του δέρματος. Επιπλέον περιέχει βιταμίνη Ε, ένα άλλο δημοφιλές αντι-οξειδωτικό που επιταχύνει την ανάπλαση του δέρματος από εγκαύματα, ουλές και άλλα τραύματα.

3,50 

Περιγραφή

To λάδι καρύδας είναι: αντιφλεγμονώδες, αντιμικροβιακό, αντιμυκητισιακο, αντι-ιικό και βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών, Το φυτικό έλαιο βάσης καρύδας είναι ιδανικό για ενυδάτωση και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά για το κατεστραμμένο δέρμα. Τέλειο για την περιοχή των ματιών για μείωση πρηξίματος, ρυτίδας και σακούλας.

  • Πριν το ξύρισμα οι άνδρες χρησιμοποιώντας το λάδι καρύδας θα προετοιμάσει το δέρμα για την αποφυγή ζημιών που προκαλούνται από το ξύρισμα, και θα βοηθήσει το δέρμα μετά το ξύρισμα, χωρίς να φράζει τους πόρους.
  • Ιδανικό για μαλακτικό ή για χρήση σε Τζελ μαλλιών και αποτελεσματικότατο σαν χρήση Ντεμακιγιάζ.
  • Απαλό Λάδι Μασάζ με υπέροχη μυρωδιά και φυσικό, απόλυτα ασφαλές λιπαντικό, θρέφει ακόμη και τις σκασμένες, επώδυνες, ξηρές θηλές.
  • Απόλυτα αποτελεσματικό στα συγκάματα χωρίς δραστικές χημικές ουσίες.
  • Σε περίπτωση προβλήματος με το ξηρό δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής του μωρού το λάδι καρύδας θα θρέψει το δέρμα του μωρού.
  • Βοηθάει να επουλωθούν γρατζουνιές και κοψίματα, προστατεύει την πληγή από τις εξωτερικές σκόνες, βακτηρίδια και ιούς καθώς επίσης βοηθάει και στην αποκατάσταση μωλώπων.
  • Σταματάει την φαγούρα από τσιμπήματα εντόμων και ανακουφίζει από τα προβλήματα του δέρματος όπως η ψωρίαση, δερματίτιδα και το έκζεμα.

 

Είναι κατάλληλο για χρήση σε lip balms και σε όλα τα “βρώσιμα καλλυντικά”, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.  Το έλαιο Καρύδας μεταφέρει την απίθανη και πολύ νόστιμη γεύση και άρωμα της καρύδας σε όλα σας τα καλλυντικά. Μυρωδάτη και γλυκιά, η καρύδα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα καλλυντικών. Χρησιμοποιούνται σε ποσοστό μέχρι 0,10%  μέχρι 1,00% σε καλλυντικά.

Το αιθέριο έλαιο της Καρύδας συνδυάζεται πολύ καλά με :  Πεπόνι, Πορτοκάλι, Μανταρίνι, Φράουλα,  Φραγκόσυκο & Ροδάκινο.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος

100gr

Βιολογικό προϊόν

Ναι

Χώρα προέλευσης

Ελλάδα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Λάδι Καρύδας”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *