2651403340

Αμυγδαλέλαιο

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα λάδι ελαφρύ με λεία και απαλή υφή το οποίο παράγεται από ώριμους καρπούς αμυγδαλιάς, και χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια για την παρασκευή καλλυντικών και φαρμακευτικών παρασκευασμάτων ως έλαιο βάσης. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 E και Κ.  Επίσης, είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, σημαντικά για τις τονωτικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος, απαραίτητα για την εξισορρόπηση των λειτουργιών της επιδερμίδας

5,00 

Περιγραφή

Το φυτικό έλαιο βάσης αμυγδαλέλαιο έχει μαλακτικές ιδιότητες ενυδατώνει σε βάθος και απορροφάται εύκολα και γρήγορα. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος έτσι το δέρμα αποκτά την χαμένη του σφριγηλότατα. Βελτιώνει την επιδερμίδα και διατηρεί την λάμψη της. Τέλειο μαλακτικό για τα μαλλιά και τις ταλαιπωρημένες άκρες, τα μαλλιά που γίνονται πιο δυνατά και ελαττώνεται η τριχόπτωση. Θρέφει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες Το αμυγδαλέλαιο επίσης βοηθά με τις μαλακτικές του ιδιότητες το δέρμα του κεφαλιού καθιστώντας το πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις ξηροδερμίας και ερεθισμών. Ένα καλό λούσιμο μετά τη χρήση του θα εξασφαλίσει την αφαίρεση της λιπαρότητας, για όσους έχουν λιπαρά μαλλιά.

Εξαιρετικά κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια φωτίζει τους μαύρους κύκλους και λειαίνει τις ρυτίδες ενώ λειτουργεί και ως ξεβαφτικό για τα μάτια. Αφαιρεί πολύ απαλά το μακιγιάζ ενώ ταυτόχρονα θρέφει την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών αλλά και τις βλεφαρίδες. Βοηθά σημαντικά στην εξαφάνιση των μαύρων κύκλων ενώ τα πολύτιμα συστατικά του έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες καθυστερώντας την διαδικασία γήρανσης

Το αμυγδαλέλαιο είναι επίσης ιδανικό για τα σκασμένα χείλια από το κρύο.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος

100gr

Βιολογικό προϊόν

Ναι

Χώρα προέλευσης

Ελλάδα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αμυγδαλέλαιο”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *